Leonte Florea

      Ma numesc Leonte Florea, m-am nascut in comuna Livezile in anul 1948. Am inceput crestera porumbeilor si a iepurilor de casa in anul 1965. In vremea aceea nu existau porumbei de rasa.

      M-am ocupat de cresterea porumbeilor Turnari si porumbei Voiajori . Mai tarziu, in anul 1970 m-am inscris in Asociatia Columbofita Heniu Bistrita cu rasele de porumbei : Randunele, Voltati, Blondineti, Carieri. Atunci am castigat mai multe premii si am luat locul I, si diferite diplome.

      Mentionez ca in anul 1973 am luat locul II ca rase Randunele la Leipzig in DDR Germania, unde au fost duse exponate cu mai multi colegi din asociatie.

      La ora actuala detin aceste rase de porumbei si pauni, fazani, gaini. Mentionez ca Asociatia Columbofila Heniu Bistrita, are la activ in jur la 30 de membri, care colaboreaza si cresc diferie rase de porumbei.

      Suntem colegi uniti si colaboram cu toti crescatori din toata tara. As dori cine creste aceste rase sa ne contaceze pentru sfaturi sau vanzare-cumparare rase de porumbei / fazani / pauni si gaini.


      Cein interesati ma puteti contacta la cabana sub padure in cartierul Unirea, strada Viilor Nr. 287 B.